Torsdag Fredag Lördag.

Nu var det dags för att till inlägg, det var ett tag sen,Jag börjar i torsdags.
På torsdags morgon blev det lyx frukost på det finaste caféet!Varmchoklad med fralla :)

På hemkunskapen senare den dagen hittade jag en jätte fin burk i skafferiet c:

Vi gjorde sylt!
Fredagen hände inte mycket förutom att jag hade migrän och inte var på skolan.  Jag kollade på Amelie från   montmartre och åt glassbåtar istället.
Världense bästa film någonsin.♥♥♥
Idag. Lördag

Idag var det städning på gång! dagen till ära hade jag en klut(?) :)

Sen tittade jag på Amelie igen, Haha. det var nog inget mer som hade hänt.
Ursäkta för det tråkiga inlägget, Jag har inte någon fantasi :) men kolla min "andra" blogg, jag gjorde den förut, Jag visste inte om jag skulle Ha blogg.se eller Devote.se den heter iallafall : http://afternoontea.devote.se/
Puss och kram summbanan!

-Let us be happy together.

Jag har varit sjuk och legat i köks soffan och kollat på katter som har ätit tulpaner. I fedas var det disco, det var inte värt det. Men jag och Anna klara åkte hem till mig och tittade på harry potter och åt Ben and Jerrys  istället.Dagen därpå åkte vi hem till Anna klara och åt hemma gjordpizza och spelade eyetoy c: det var skojjjigt. Idag har vi bara varit. det var bra : ) Nu ska jag plugga franska sen ska jag titta på Big love med mamma : ) Adjö

14 februari.

Idag var det alla hjärtans dag.
Och efter skolan gick jag till biblioteket och väntade på att min mor skulle komma hem, medans jag väntade läste jag världens bäst bok " Party monster" av James st James. När hon kom hem gick vi på världens finaste café som tröst, för ala hjärtans dag, Hah. Jag gick hem till malin  där vi skickade att mail till "Svenne morsan"  Efter det gick vi till församlings hemmet för att kolla på film och äta ännu mer. : )
Godnatt nu ska jag sova. Hoppas att ni..(vilka det nu är som änns läser min blogg cx) har haft en fin alla hjärtans dag. ♥

Håkan Hellström

Foto: Gry!
Jag fick inte någon vettig bild på hela dagen.
Vi stod ute och frös i 123456789 timmar, men det var värt det, de två sista timmarna ute var hemskt kalla och det kändes som att jag var tvungen att amputera fötterna efter åt : ( Men när vi kom in var det bara underbart och det var värt alla de där kalla timmarna! Jag Kunde inte sluta le. Jag nuddade håkan flera hånger åh så fint<3
Simon gittaristen. Han hade ögonkontakt med oss och log hela tiden <3 det var fint då var jag glad! Det bästa man kan någonsin göra är att gå på Håkan hellström konsert<3 Det är tokigt att man kan kan älska någon så mycket fast man inte ens känner den. <3 Nu får Håkan vila tills den 25.

Tulipaner

Sitter och dricker päronsoda och lyssnar på ett radioprogram om kyssar. I morgon är det Håkan Hellström och jag kan knapt bärga mig, Men mitt största problem är nog vad jag ska ha på mig, Hah.

I'm not the boy I used to be.

Åh skulle gärna åka till östersund för att köpa lösögonfransar.Gnäll.
Idag har jag varit på trampolin träning det var kul men vi fick ha en timme för kort för några poliser skulle ha gympasalen efter oss.
Nu blir jag biten av en liten ättrig katt som kämpar för att  få den sista klutten(?) creme fraise från mina fingrar, jag försökte få en bild men datorn stängde av sig så det blev ingen. vilket underhållade inlägg,Jag vet.sminka sig lite för att sedan gå och ducha, kul. Nu ska jag sluta gnälla.

RSS 2.0