Vålådalen.


Fina Anna-Klara är fin i hennes pappas norge tröja♥

Fina gry är fin i papiljotter och elviströja♥

Fina malin är fin <3

Sen kom jag..Karin Maya Peter, sandra och erika och veronika var också där(+200 till) men det fanns bara suddiga bilder på dem :c(
Helgen har vi spenderat i vålådalen på ett konfirmationsledarläger!
Det var super mysigt , Vi från sveg fick bo i Matias(?) Fredricksson(någon skid åkare) lyxiga hus förutom Peter och Lars-Johan de fick bo i holken med 1x1 meter dörr, vi hade bubbelbadkar och bastu. Tss.
Där var vi och lärde oss lite om ledarskap osv. Vi lekte massor av lekar och det var skoj. Det var lite för kort dock, Jag är så blyg så jag vågade inte prata med någon. men en vecka hade suttit fint ,Hah.
Soloong!

One day i'm gonna whistle.

lite äldre bilder sen i somras efter som jag inte kan hitta på något bättre.
http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw <3
Har haft "tjej kväll" med Malin,Jenny och Anna klara! det var fint.Vi skrek på tvn när det var fångarna på fortet. Hah. Idag åt vi popcorn och drack saft.
Jagsörjer min finaste katt som blev tjugo år Siri ♥♥

Then in my dream..

Och jag längtar till våren och till sommaren.
Måste söka till gymnasium nu ...blä..

Two-Headed boy

Åh jag älskar den låten.
Jag har så mycket jag vill skriva.Först och främst har jag varit i stockholm och firat nyår med käraste Ninia.
På nyårs afton var vi fina i vitt glitter, hennes två lile bröder trodde vi var monster. Men själv tyckte jag att vi var riktigt stiliga.Vi gick till hennes moster och åt maräng swiss..jag vet inte ens om det heter så.Vi kollade också på en massor på fin film, Som resan till melinia och fight club. När jag skulle åka hem var det inte lika trevligt...då var jag ledsen, plus att jag hade köpt en festis...Men den kunde jag inte öppna på hela resan...4 timmar tåg och 2 timmar buss.Kul. När jag kom hem väntade ett paket till mig hos anna klara ...för det hade hon sagt,Det var "Rädda joppe" åh vad jag älskar den...Men i bland värkar det som att ola vill bli av med joppe, Och introt sen, hjärtskärande. Måste gömma mig under täcket varje gång. och så har jag köpt nya shorts och en fin jacka, Men det kanske inte det mest viktigase att veta..men ja. Nu har jag inga bilder för jag kan inte hitta laddaren till min kamera, och jag vill inte visa några fulacam bilder.Jag vill ju åka till litauen med dig Ninia!

RSS 2.0